Hotel Venus
  Daca plaja, soarele si valurile marii sunt lucrurile care va fac placere si descriu in totalitate o vacanta ideala pentru dumneavoastra, atunci avem un raspuns care o sa va incante.
   Hotel Venus din Mamaia este locul ideal daca doriti liniste camere confortabile, si in acelasi timp posibilitati de distractie , delicii gastronomice pe gustul tuturor, plaja in apropierea hotelului, amenajata astfel incat sa regasiti tot confortul sperat si preturi accesibie, iar toate acestea in cea mai populata statiune a litoralului romanesc si anume Mamaia.
   Situat la 50 m de plaja chiar in inima statiunii langa hotel Riviera si Bucuresti - Iaki lasa posibilitatea atat celor mici cat si parintilor lor unei bai in apa marii in siguranta totala si fara riscuri datorita platformei continentale intinsa pe zeci de metri in largul marii.
    Hotelul Venus se asigura ca toti turistii se pot bucura de plajele intise ale acestei statiuni.
   Aici va puteti bucura de servicii de cazare impecabile. Camerele mari si apartamentele spatioase va vor oferi confortul dorit de orice turist.
   Restaurantul va va impresiona prin aspectul sau, mobilierul modern, terasa intima, satisfacand prin specialitatile culinare oferite cele mai sofisticate gusturi.
Terasa exterioara a hotelului este construita in aceeasi maniera eleganta.

Beach barul  este locul unde veti putea sa va racoriti, sa va relaxati si sa socializati alaturi de prieteni sau familie avand in permanenta in vizor direct copiii la locul lor de joaca. Copiii pot beneficia de reduceri in functie de varsta lor.
Daca doriti sa ramaneti conectati la afacerile dumneavoastra si in timpul vacantei sau doriti sa fiti prezenti pe retelele de socializare pentru a impratasi cu prietenii aceasta experienta de neuitat, veti beneficia gratuit de conexiune Wi-Fi.  Dupa zilele toride pe plaja veti putea sa va racoriti in confortul propriei camere, si sa va puteti relaxa la temperaturi optime dictate de catre sursa de aer conditionat.
Daca nu doriti sa parasiti camera, puteti petrece timp de calitate avand accesul la TV-ul propriu din fiecare camera cat si dotarea cu un minibar va sta la dispozitie.
Siguranta bunurilor dumneavoastra de valoare este asigurata, deorece la receptia hotelului puteti solicita accesul la un seif pe toata perioada cazarii.
Animalele de companie sunt agreate cu exceptia celor agresive.
Puteti chiar, contribui la imbunatairea serviciilor venind cu sugestii. Dorinta de a deveni locatia preferata poate fi facilitata printr-un contact direct cu receptia cat si administratorii locatiei.


  Dupa aceasta descriere destul de amanuntita, va puteti da singuri seama ca Hotelul Venus poate fi raspunsul la toate intrebarile dumneavoastra legate de oaza de vacanta prezenta cat si in perspectiva anilor urmatori.
Copyright © 2016 - 2020 Hotel Venus Mamaia
Webdesign  GS
CONTACT

Hotel Venus Mamaia
Adresa : Bulevardul Mamaia, Constanta 900001
Coordonate GPS  : 44.244448 N , 28.621979 E .

Tel. Receptie Hotel : 0241 831 038
                                   
Tel. Rezervari :  0723 553 959
                           0241 831 038
E-mail :   rezervari@hotel-venus.ro
               receptie@hotel-venus.ro
               hotel.venus1991@yahoo.com