Plaja Mojito

Mojito Lounge este locul de care va veti indragosti la prima vedere.
O data ce veti ajunge aici veti intelege pe loc aceasta recomandare.
Asa trebuie sa arate o plaja. Fiecare persoana cazata in acest hotel beneficiaza de reduceri pentru sezlonguri, si umbrelute din stuf, care redau imaginea unei statiuni exotice de lux.
Nisipul fin, curatat zilnic va face ca zilele la plaja sa devina o incantare. Este locul ideal, unde aveti tot ceea ce este necesar la dispozitia dumneavoastra. Barul de pe plaja este locul de unde veti putea savura bauturi delicioase alcoolice sau nonalcoolice, care va vor racori.
  • Mojito Hotel Venus Mamaia
  • Mojito Hotel Venus Mamaia
Chiar daca sunteti insotiti de prieteni pusi pe distractie, sau sunteti cu familia si copiii, plaja hotelului Venus este locul unde va veti putea bucura de cele mai relaxante zile la mare, si unde toata lumea, indiferent de asteptari vor fi mai mult decat multumiti.

Mojito

Nu va veti simtii inghesuiti  pe aceasta plaja, deoarece suprafata ei este suficient de mare si amenajata intr-un mod inteligent incat fiecare client sa aibe spatiu si intimitate.

Mojito Lounge

Daca dupa cateva ore petrecute la soare doriti sa va retrageti sa consumati o cafea sau orice altceva, tot pe plaja este amenajat Mojito Lounge.
O terasa acoperita, unde puteti degusta o bautura racoritoare sau unde puteti socializa protejati de razele soarelui.
Mobilierul terasei este foarte confortabil ,de un bun gust indiscutabil si servirea impecabila.    
Este locul de care va veti indragosti la prima vedere. Cu siguranta veti dori sa va intoarceti ani la rand pentru a beneficia de aceleasi conditii impecabile la preturi foarte accesibile.
  • Mojito Lounge Hotel Venus Mamaia
  • Mojito Lounge Hotel Venus Mamaia

Mojito Lounge

Este locul perfect unde va puteti retrage de pe sezlonguri pentru a savura o bautura racoritoare, feriti de soarele dogoritor.
Pe langa utilitatea acestui Beach Bar, acesta va ofera si un confort deosebit. Mobilierul de o calitate superioara si serviciile oferite de un personal tanar si profesionist  vor face ca zilele petrecute la plaja sa ramana adanc intiparite in memoria dumneavoastra  pentru intreg anul.
Dupa cum va puteti da singuri seama Hotelul Venus are tot ceea ce va trebuie pentru a beneficia de o vacanta resuita si de neuitat la malul marii.
Copyright © 2016 - 2020  Hotel Venus Mamaia
Webdesign  GS
CONTACT

Hotel Venus Mamaia
Adresa : Bulevardul Mamaia, Constanta 900001
Coordonate GPS  : 44.244448 N , 28.621979 E .

Tel. Receptie Hotel : 0241 831 038
                                   
Tel. Rezervari :  0723 553 959
                           0241 831 038
E-mail :   rezervari@hotel-venus.ro
               receptie@hotel-venus.ro
               hotel.venus1991@yahoo.com